O proizvodu


Jedinstven i proveren proizvod na našem tržištu namenjen svim onima koji žele da izgledaju mlađe i imaju zdravu kožu lica…

Kako deluje?

Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržanog u ovom proizvodu, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina. Primenom preparata se popunjavaju i zatežu bore. Efekat zatezanja može da se oseti već nakon prve primene. Posle utrljavanja i nežnog masiranja kože, možete osetiti blago peckanje i zatezanje. To samo pčelinji otrov radi svoj posao. Specificnost ovog proizvoda se ogleda u samostalnoj regeneraciji kože.
Eterična ulja omekšavaju i smiruju kožu. Vitamin E, moćni antioksidans, usporava starenje. Organski propolis je prirodni antiseptik, ima ulogu čišćenja lica i predstavlja idealno sredstvo za borbu protiv akni i bubuljica.

 

Organski med bogat enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama ishranjuje i hidrira kozu. Ne treba da zaboravimo i visok sadrzaj antioksidanasa koji neutralisu slobodne radikale. Samim tim ovaj proizvod predstavlja odlicno sredstvo za zastitu koze od negativnih spoljasnjih uticaja.

 

Redovna upotreba kreme pojačava cirkulaciju i ishranu  kože. Efekti su kumulativni, što se duže koristi krema, rezultati su vidljiviji.

Glavni sastojci: vodeni rastvor pčelinjeg otrova, organski med, ulje jojobe, ulje kantariona, rastvor organskog propolisa, pčelinji vosak, vitamin E

Upotreba: ujutru i uveče nanesite tanak sloj kreme preko lica i vrata, 1-2 minuta nežno umasirati u kožu.

Oprez: Ne koristiti kremu ako ste alergični na pčelinje proizvode. Testirati kremu na koži podlaktice pre prve upotrebe. Peckanje i zatezanje kože je normalno nakon upotrebe kreme.

Čuvati na hladnom i tamnom mestu